klipp & nyckel

idag körde mamma in mig till svenljunga, började vid elva.
Före jag tog bussen till stan, gick jag o mamma för att hämt nyckeln till lägenheten. :) så nu är den min. vi gick sedan till lägenheten och tog lite bilder, och planerade lite smått. :) det kommer bli jättefint, om jag får som jag vill ha det. men jag kommer få stå för alla konstnader själv, och det gör jag gärna. . .

efter att lämnar in datorn i skolan, så mötte jag veronica :) vi väntade på Nina och åt sedan, sen var det dags för nina att klippa mig :) blev jättenöjd.
När jag kom hem solade jag, sen spelade jag lite gitarr och har nu lärt mig en ny komp, som jagf håller på att lära mig, ska klara det innan helgen i alla fall.

ja helgen, hur är den planerad ?
ingen aning egentligen, söndag ska jag till båstad i alla fall, kolla på den lille valpen som blir våran :) ska bli sjukt kul.

vad ska ni göra i helgen ? :)
/ S


en lugn dag.

Fick lite sovmorgon idag, :) skönt.
längtar så otroligt tills våran lille valp kommer till oss, eller rättade sagt tills vi ska hämta den :)
På söndag ska vi till båstad och titta på den och lära känna den lite, sen fredagen efter så hämtar vi hem den. mys.
En hel vecka kommer jag få tillbringa helt själv med den, i och med att mamma, pappa jobbar och sofia går i skola. Bra att jag lär känna den litesjälv med tills när jag har dne i lägenheten i sommar eller så.

jag vet inte vad det är med mig ?
jag äter hela tiden, springer på toa ochär rastlös.
tror jag dör snart, nervös och hela jag skakar.
har varit såhär nu i ca en vecka,
bryggde kaffe till mig innan, och då fick jag ju se bullar i frysen och kakor i skåpet, jo men visst. vräkde jag i mig det, helvete. fast jag var jätte mätt, haha.
Borde tänka mig för,men jag kan inte. är sugen hela tiden , blöö.
jag får ta och ge mig, sluta äta . eller i alla fall onödiga saker. men det är ju så gott.

helgen, hoppas att den blir som planerad :)
sova tält, hehe :D

/ S

blööö

idag är en sådan där riktigt blööig dag då man bara vill ligga inne i sängen och mysa.
inte röra sig, och inte visa sig för någon. Så har jag känt mig idag, usch.
mår inte så bra, så blir nog att stanna hemma i morgon, kännermig inte alls på topp.
men sådana dagar måste finnas också , plyckligvis.

på söndag ska vi till Båstad, titta på hundvalp :)
Det blir ingen tik utan en hane :) kan vara bra för pappa, att få in en kille i familjen,haha han som fått drass med tre fruntimmer i flera år. ;) så han är glad ,

några bra hundnamn till en hane?  kom gärna med förslag , .

nu ska jag sova, gottgott.

/ S .

helgen ,

Måste säga att denna helgen har varit bättre än många andra. I fredags mötte jag nina i stan, vi drog upp till Koffe där vi fixade oss :) sedan vidare till ulricehamn, tittade på studenten, :) jag blir så sugen på att ta studenten, så kul de hade. Åkte med Para till sigis, där fick vi mat :) gud så gott, och sedan vidare till Mikael där vi också fick mat, mätta blev man. och skumpa och öl :)
åkte sedan in till stan och jag tog bussen hem :) gott.
igår så åkte jag till stan efter att jag jobbat, mötte nina och sedan åkte vi till Hillared :) där fixade vi oss,och srdan drog vi till vernoica, hennes låtsas pappa körde oss till Gällstad där vi satte oss hos mikael och tittade på american pie, och smuttade på lite vin och öl. trevlig kväll ,

nu har jag städat undan lite hätr i röran, jobbigt med renovering av både kök och vardasgsrum samtdigt, men men. Snart flyttar jag ju så då slipper jag detta. fast dock kommer jag ju hem ganska ofta, och vet ni vad ? vi ska skaffa hund :) ska bli himla kul faktiskt , jätte glad.

morsdag idag, hon ringde mig i natt efter tolv, och jag hade visst lovat henne att laga mat tills hon kommer hem idag, efter jobbet :) och det ska jag göra, tacos blir det, haha väldigt bra morsdag mat, eller inte. Men eftersom vi renoverar är det inget roligt att lägga tid på maten , och det förstår mamma.

nu ska jag titta på bonde söker fru, och feta mig med chips.
hejhej


student, öl o skumpa :D

hej :)
dagen började med att jag mötte nina på resecentrum inne i borås.
Vi tog bussen upp tikk Koffes lägenhet och fixade oss :) sen bussen till ulricehamnd däör nina köpte blomma, och sen träffade vi Rosén och Adam :)
KOllade på studente och sedan kom det mer folk :) Tog bilen till Sigis, där det bjöds på skumpa och öl , och jättegod mat :) efter ett titt där gick vi vidare till Adam en snabbis, fixade oss lite till, så att vi var klara för att gå till Mikael, där blev vi bjuda på mer mat, mer skumpa och mer öl. Och sedan Tårta, mums. jätte gott, sedan blev klockan mycket för att åka till stan, så vi tacka för det trevkiga sällskapet och åkte vidare till stan :) den roligaste rean på skit länge :) shit vad kul det var, där träffade vi vernoica, in på donken och där kom Jessica :) sunken själv, trevligt :D tog hennes nummer och en kram, !
sedan tog vi ett VPS :D hahaha xD kul.
tio i tio tog jag bussen, tikll svenljunga däör morsan kom.

pch nu sitter jag i sängen oc ska sova. ska upp tidigt i morgon, jkobba,. bakis ? njaa vi får se.
tack o hej  :)

torsdag ,

godmorgon allihopa :)
om ni bara kunde ana hur minaögon ville sluta sig tillbaka när klockan ringde i morse,usch. Sådana situationer är jobbiga, men det var faktiskt det fina vädret som lockade mig att gå upp,och sen får man ju inte skita i jobbet. Jobba från tolv till fem , sen ska jag hem, sova tidigt, för på fredag blir det student :)
Det ska bli himla trevligt,

nu lär jag få gå, bussen stannar ju inte direkt och väntar på mig,

vad ska ni göra i helgen ? :)

/S.v

:)

ja, hejsan. Då vart jag här igen, blev så sugen på att skriva när jag såg Ninas blogg.
Då var det ju det här med rubrikerna, de är ju så svårt att komma på dom, men får jobba på det.
Idag sken solen lite när jag steg up ur min goa säng, så det gjorde min dag lite bättre. Har annars varit hur trött som helst idag, men det fick gå.
Träffade Veronica och Nina i skolan idag, åt lunch med dom sen träffade jag de igen så vi satt på resecentrum och väntade på bussen :) trevligt. När jag kom hem bad pappa mig att klippa gräset, sa att jag gör det i morgon istället,men efter att man jobbat så är man ganska slut så jag gjorde det snabbt i alla fall. Tog en dusch efteråt och solade i en halvtimma :) mycket skönt.!

i morgon ska jag jobba som sagt, från klockan tolv till fem.
och på fredag är jag ledig, student. Om jag nu går med, det återstår att se, men det skulle vara trevligt.

nu blir det att lägga huvudet på kudden och sluta ögonen tills sömns.försöka i alla fall.
/ S.v.


RSS 2.0