Onsdag ,

Godmorgon.
jag sitter & har precis tryckt i mig flingor/fil med russin så nu står jag mig framåt elva, :)
Ska snart vandra till bussen i det tråkiga vädret, det kan väl åtminstonne sluta regna och blir lite solsken, skulle behöva det då kanske mina dagar blir bättre också ? :)
det är en & en halv vecka kvar på praktiken, det ska bli trålkigt att sluta :( trivs så bra, och de är så trevliga. Jag får komma upp & hälsa på dom & ta en fika lite då & då när pengarna räcker till. Innan jul och tre veckor efter hade jag skit mycket pengar, typ 5000 kr, de är bara borta nu så nu har jag fått nollsälla, med mitt studiebidrag som ligger på 1500 , har också skaffat sparkonto, där ligger typ redan 4500 , de ska jag ha till sommaren :) längta!

nu som sagt ska jag ta på mig sockisar, och borsta tändera och dra till bussen.
ha en bra dag  :)

vad ska ni göra idag ? :)
/ S. v

börjar igen.

jag fick en känsla att börja skriva igen, bara för att få skriva av sig osv :)
Fick reda på att Nathalie läste min blogg med, och jennifer, är det bara ni två?
så jag fick lite glöd i mig att ta och börja skriva igen, några rader per dag kanske jag kan få ihop av mitt tråkiga lilla liv.

Har gjort två veckors praktik nu, känns skönt , 2 veckor kvar sen är de över :) vilket kommer kännas skönt, saknar skolan, men en veckas lov kommer före skolan så lite till får jag allt vänta.
måste säga att jag trvis hur bra på prakitiken som helst,så på ett sätt ska det blir tråkigt att gådärifrån :(

jag hatar att inte det går fler bussar hit ut på landet, ! idag skulle jag ta två bussen hem, men den gick ju inte, då tänkte jag ta en till Tranemo & möta Jessica, men då hade jag fått vänta i två timmar, så då sket jag i det. Då kom jag på att jag kunde ringa Jennifer så det gjorde jag :) Vi tog en fika, på Evas Café där jag även gör min praktik , mums. Sen tog vi en promenad och vid fem gick min buss, då fick jag reda på att bussen som ska gå ut dit jag bor ska gå 6 gånger om dagen, riktigt bra ju ;) haha, . ! jippi.

Nu ska jag tvätta av ansiksmasken och sova :) godnatt.!


sista blogginlägget ,

Detta blir mitt sista blogginlägg :)

tack & hej ,

ensam hemma ,

I morse vid sex , vaknade jag av hela familj var uppe & fixade. De skulle till Skövde till pappas bror för att hjälpa honom & hans familj att flytta, dock orkade inte jag följa med. Somnade om & vaknade vid halv elva, sen dess har jag ätit , suttit vid datorn & kollat tv . Otroligt skönt att vara ensam i bland hemma,  :D fast nu börjar jag bli uttråkad , & ingenstanns kommer jag heller ?
Igår kom Jennifer & Jesper till mig, de hade köpt med sig ostbricka, kex, revben &  godis :) mums,
Vi kollade på "happy feet" "Wallander, steget efter" & Sagan om Ringen :) vid tolv åkte de hem & samtiditg så gick jag & la mig :D

/ Sara.

regn, regn & åter regn

När ska regner upphöra ?
jag vill ha sommar nu ,! 

Klockan halv sex ringer min mobil , tro sjutton att det är Fredric som är hur galen som helst , puh.
men somnade om till slut i alla fall :) idag är det nog den tråkigaste dagen , händer ingenting vad jag vet. Fast är lite dålig på att planera också, så vem vet vad som händer i kväll ;D

I morgon åker mor & far till Skövde , & eventuellt syster också så då har man huset för sig själv hela dagen framåt kvällen , gott :) ska fråga om Jessica & johan vill komma en stund kanske & fredric i fall han orkar , han har visst inte sovit på några dygn , haha.

nu ska jag smörja in min fjäril , :) tack & hej ,

/ sara utan ö;D


tatuerat mig .

Nu var det gjort & jag är skit nöjd :)


Helgen, blir lugn :)

/ S.v

kaffe med varm skummad mjök .

Idag är det verkligen blåsigt & kallt ute, sånt väder man inte vill ha helt enkelt. Då man bara villa burra ner sig i soffan, med den tjockaste filten, en kopp kaffe & en bra film :) dock har det inte blivit så för min del idag har haft mycket annat för mig. Som t ex springa runt & lita efter mitt USB minne, att jag aldrig kan hålla reda på den lilla saken, skulle nog behöva knyta fast ett snöre i den, hehe. xD
Varit ute & gått i regnet en stund med, riktigt skönt faktiskt, bortsett från regnet då. ^ Har precis kokat ett par koppar kaffe , & skummat varm mjölk, riktigt mumsig :) + att mitt huvud behövde kaffe ,
Jennifer är ju fortfarande sjuk , inte varit i skolan på två dagar nu, börjar sakna henne redan, men i morgon ses vi :) börjar med idrott , sen slutar vi , så det blir vid tio elva någon gång, då drar nog jag & jennifer till Thai Silk , mums.

i morgon gäller det, nervositeten börjar komma lite smått ;) hahaa,
vilken tönt jag är xD

/ S.v

matte "/

fy sjutton vad jag ogillar matte "/ något så otroligt mycket faktiskt , jag måste nog vara trög eller något för jag förstår inte ? & precis nyss så gick han igenom en sak på tavlan, men självklart så anstränger jag mig inte för att lära mig heller , så jag fpr väl skylla mig själv lite granna :P aja
kan någon ge mig en smartare hjärna ? det vore himla gulligt faktiskt ,

/ S.v.

skolstart & shopping.

Igår var det första skoldagen efter jullovet :)
kändes väldigt skönt tills man satte sig i klassrummet &  efter fem minuter sa jag till Jennifer " jag är redan trött på skiten, jag vill hem" men det var inget snack om saken, det var bara på med kockkläderna & sätta igång att binda stekar, koka potatis & göra sås, maten blev god trottsallt. Efter att ha ätit upp & städat klart fick ju natruligtvis smaka på våran efterrätt också , som bestod av chokladmousse med björnbär & vit choklad, goooottt. :D:D
Efter det tog vi bussen ner till stan , Jennifer skulle in på Grand, hon ska ju göra sin APU där, jäävlar vilken snygg kock hon får som handledare, damn;D avis. haha. sen köpte jag ett par skor, reebok :)
väl framme i knalleland gjorde Jennifer håli örat, very nice :) jag väntar tills efter tatueringen på fredag, tänke jag. Då blire percing i flärpen i örat , najs. Sen efter det var jag bara tvungen att handla upp mina presenkort på Gina, fick dock betäla lite kontat med, men ingen fara :) haha. Så de blev tre tröjor, en klänning , ett linne & två skarfar :D
tröstshopping är skönt i bland :D     idag gick jag tidigare från skolan , orkade verkligen inte vara i köket , puh!  ville bara hem.

Just det igår, så efter skolan så träffade jag Jessica nere i byn, sen kom fredric & gick så vi promenerade upp till Evas café & tog en kaffe , :)  sen var jag tvungen att gå så vi gick till stationen & vänta på min buss, när den kom så hittade jag inte mitt busskort, jävla dum fan , gud vad jag hatade mig själv just då. Så vi letade som tre idioter på marken , smart sara smart!!! men till slut så fick jag nog & gick upp till cafeé igen , och titta, där under bordet låg det, fy fan vad bra ! :D    men tyvärr så hade redan min buss gått när jag hittade det , så jag ringde mormor , så jag fick sova där. Stannade kvar i svenjunga en stund med Jessica , Fredric drog. Träffade Lina & Madde sen , :) trevligt. Jag var rätt sur , så ni får ursäkta om jag inte var så social. Efter att ha stått i regnet för länge, så gick vi upp till Jessica, jag o hon :) värme, tänkte jag hela vägen. kallt, brrr , när jag väl hade bytt om där , så gick vi till fredric :P kollade massa youyubeklipp på båtar & coleman, han den där fula muskelösa mannen , fy fan vad ful han är, satana , blöööö...!! sen vid nio kom morfar & hämtade mig, somnade som en stock när vi väl var hemma.

Idag är det ju min födelsedag också , 17 hela år :) tiden går för fort ju.
Fick paket från familjen innan, 1000 kr , en foundation & 2 tidningar :) tack ,
nu blire gymkort , bestämt. (tror jag iaf)
god mat & glass blire senare, gott :D muma.

tack till alla som grattat mig ( om ni nu läser,? värkar inte så)
/ s.v

snö ,

jippi nu har det äntligen kommit lite snö & en Å annan mollning har man fåt "/ haha. eller ja i alla fall innanför tröjan , om det räknas?

Igår vid halv fem kom jag till Fredric , :) vi tittade på film , först 28 dagar senare, shit grym film asså , fyfan!
sen sen satte vi igång att laga mat, pomes ,kött & bearnies sås :) mums.
Satte på en film till, "Liftaren" fy fan, den filmen var otroligt blodig & hemsk, damn. Sen kom Jessica & Johan en stund, men jessica var ju hungrig så de drog ganska snabbt igen, efter det satte vi på en film igen , men som vanligt så blev jag trött "/ :) hehe. har inte hunnit med så mycket idag, mormor & morfar kom & hämtade mig vid halv tre, fortsatte hemåt där de skulle vara kalas, för mig :) yes, såg bra ut, födelsedagsbarnet kom sist till kalaset haha. Fick lite paket, alltid trevligt & spännande. Fick ett vin glas, & en assiet till min samling , 100 kr refill telia, & 200 kronor :) tack!    

i morgon blire upp tidigt , skolan drar igång igen :) men det ska bli väldigt skönt ändå , träffa min lilla Jennifer :D har saknat dig så otroligt ju! Fast det blir ju bara i en vecka vi får ses , för veckan efter den som kommer ska vi praktitera 4 veckor framåt, sen är det frebruari lov i en vecka, "/ aja. skönt med ledigt från skolan , men ändå inte .

aja, lägga sig tidigt i kväll, trött som bara den :D

tack & hej / s.v

Snön är borta !

När jag vakna i morse hörde jag samma ljud som jag gjorde när jag somnade igår kväll , blåsten utifrån.!
När ska det sluta, & när ska det bli bättre väder ?
jag vill ha sommar nu.
idag är jag slöast i världen känns det som, en dusch hade kanske hjälp ?
jag har inte så mycket att berätta, händer inte så mycket i mitt liv nu , i alla fall inget som jag vill ska komma ut här!

hur många läser min blogg egentligen ?
kan ni inte bara slänga en liten komentar , så jag vet att finns någon som läser ? :) vore trevligt tycker jag ,
för om det inte är någon som läser så, tycker jag det är rätt onödigt att skriva om mig, & mitt liv.

tack & hej ,

kalas , iförtid.

Fy vad det är blåsigt ute, nästan storm , precis lagom till min födelsedag. Mamma kallar mig, stormbarn.
Gudrun var ju på min födelsedag , & pär var runt den dagen med, :)
idag så har jag haft kalas , pappas bror,hans tjej & deras lille ludde kom, Faster & kusiner & farmor & farfar var här :) fick 600 kr , tack ;D nu blire mer shopping , :)
I morgon ska jag till Fredric om han inte mår allt för dåligt , han spelar hockey & dricker wiskey den knasen ;) haha
Träffa Rasmus också, han är ju inte nere så ofta i Svenljunga ;D Söndag blire kalas igen, moster m. familj & mormor & morfar kommer då , ;D

Jag saknar Jennifer ,
har inte träffat henne på hur länge som helst :O
saknar att skratta så som vi bara kan,
saknar att bara umgås , så som bara vi gör,
saknar att laga mat tillsammans, så som bara vi kan,
saknar att sitta & bara veta att du sitter där jämte mig ,
jennifer , känner du lika dant ? ... jag saknar verkligen dig sötaunge . 

/ S.v


några dagar kvar ,

jahopp, ny dag, igen. tiden går fort "/

igår såg mamma på mig att jag var rast lös så hon körde iväg mig till jessica,
vi satte på en film & sen gick vi upp till fredric :) alltid lika trevlig , han skulle dock sova vid halv tio ,
så vi söta flickor gick hem till jessica igen :) där satte vi på en skräckis "/ & fegis som jag är,
böna & bad jag om att vi skulle se en annan, & så klart att jessica gick med på det, fast
den filmen som vi satte på näst, var cptråk "/ de prata ryska & hade konstiga kläder på sig & dansa vilt, haha nä men den var verkligen kass. Vid halv två låg vi i hennes säng, då satte vi igång & började göra manikyr på naglarna, najs ;D haha ska dock inte göra det när man ligger i en säng , .
Sen somnade jag bums , vaknade vid tjugo i tolv, plattade håret & tog på mig, väckte jessica & sa att jag går ner till byn, skulle handla lite. Samtidigt så ringde jag Fredric, då låg han hemma från jobbet, fast jag kan förstå :(
så han ville ha halstabletter med , ja, hur som helst. Jag gick ner till ica, köpte ingredienser till tacogratängen osv, & halstabletter till Fredric , plus 100 kr jag är skylldig honom. Sen promenixade jag till honom, & sedan hem till Jessica, där började vi laga mat ;D mums. Vi blev så jävla mätta att vi dunsa ner i hennes goa soffor en stund , gött. Sen vid tre kom mami & hämtade mig , & nu sitter jag i min renbäddade säng, med nya lakan & dricker kaffe & käkar godis , thihi ;D hel crazy , skulle jag inte sluta med godiset ? ;) haha xD big no , det är för gott för att sluta helt med det , eller hur ? ;) .      i morgon blire kalas för hela slanten ,

/ S.vipsjö.

nyårsafton,

Eftersom jag inte har orkat skriva om nyårsdagen/kvällen får jag göra det nu,

Jag kom till Jessica vid fyra , vi åkte till ica för att köpa tacos. När vi kom hem till henne igen, gick hon för att laga mast & jag träffade Ramus, han är ju nere hos sin pappa nu, från Göteborg. Trevligt, trevligt :)
sen ringde jessica & saknade mig så jag fick så snällt gå hem till henne igen , :D när jag kom dit stog maten på bordet (precis som det ska vara) & vi satte igång att äta, två bröd sen vart jag proppmätt, fy sjutton. Efter någon timma satte vi igång & fixa oss & tog vår första drink , gött. Sen stog Lina & Oliva vid dörren , :D & lite senare där kom Malin & Mia :P En liten förfest denna gången , men helt okej. Klockan blev nio & johans mama stog utanför för att köra oss till Johans bror  där festen skulle vara, en del som man kände igen & en del man aldrig sett.
Allt var kul osv tills tolvslaget , allt bara slog över. ork!!!    slutade med att mamma & faster hämtade mig , fick stanna ett antal ggr på vägen, & faster skrattade ihjäl sig, haha, men detr gjorde jag också när vi hade fest hos mig ;D höhö. Nä men vi km till farbror sen i alla fall, han bjöd på fyllekäk ;) skit gott vart det , & tre fyra stora glas vatten, det var ännu goare, hehe. Sen dunsade jag i min säng efter att åkt bil, några hundra meter , men dock blev inte natten så trevlig "/ blööö .

Det nya året börja med baksmälla , men den ska bli bättrre ;)   

/ S.v


2007

Jag lärde mig mycket av året som varit, 2007. Det är viktigt att  man tar vara på de vänner man har, man vet inte riktigt när de sticker. Jag har både fått nya vänner & förlorat en del. Jag har lärt mig att kärleken är något av de vackraste här på jorden, men också att den kan vända när som. jag har också lärt mig att människor är ibland värda en andra chans, men inte fler, man måste kunna lita på de som man bjuder in till sitt hjärta.

Sen har jag lärt mig att mamma är det bästa som finns. När mitt liv var som jobbigast, då jag trodde att inget skulle få mig att må bättre, satte jag mamma mot mig, men istället kom jag på att hon kanske kan hjälpa mig?, & sen de orden hon sa till mig " Vart har min lilla Sara tagit vägen" " det känns som om du är borta i mitt liv, som om du blir äcklad av mig"

De fick mig att må så dåligt, orden gick rakt in i hjärtan & jag fick mig funderingen på vad jag vill ha för relation till mina barn sen om några år, ? Jag vill ju stå nära mina barn, så klart min mamma vill stå nära mig då.  Så sen den dagen jag hörde min mamma säga de orden till mig, har hon varit min bästa vän & vi pratar om allting, & hon hjälper & stöttar mig till 210 % . Dock är vi inte alltid sams, tvärtom. Vi bråkar som alla andra mödrar & döttrar gör, men vi kan prata om saken, vi skiter inte i bara det som hänt, & vi vet ju att vi älskar varandra mest av allt.

Konflikter & att stå i centrum, är det alltid så viktigt? Att höras mer än de andra, att synas mer än de andra, är det viktig? det har jag också lärt mig att man ska backa, man behöver inte alltid stå där längst fram & säga exakt vad man tycker & tänker, men inte heller stå längstbak & hålla käft, utan stå i mitten, säga något då & då , men tänka före man säger. Det är många gånger som jag stått där längst fram & sagt saker som jag dock inte borde ha gjort, många många gånger har synats då jag egentligen inte borde synas, & för att inte såra & sätta dit människor, tänk före man pratar.

Jag måste säga att det har jag varit dålig på, skrikit ut saker i fel tillfällen.
& att stå för vad man säger, jag säger aldrig saker om folk som jag är rädd för att de ska veta. Säger jag en sak så är det så, jag nekar absolut inte att jag sagt det , varför ska man göra det ?
De bevisar bara på hur feg & omogen man är, så stå på dig för vad du sagt.

Jag har inga speciella nyårslöften, i stället tänker jag på vad jag skulle kunna förbättra för att året ska bli ännu bättre än år 07. & tänkt på en sak, gräm dig inte åt det förflutna, & tänkt inte så mycket på framtiden, lev i nuet & gör det så underbart att det blir värt att minnas.


  / Sara Vipsjö.


RSS 2.0