:)

När jag vaknade i morse, ville jag bara ligga kvar i min goa säng, men det vart ingen bra idé att tänka så, för jag blev bara tröttare. Upp tog jag mig & jag kom till bussen, . Började med Livmedelkunskap, vilket gick bra :) blev klar med min powepoint & frågor om ost, visst låter det kul ? Efter det vart det kök, lagade något äpplekaka, rätt god faktiskt, omman gillar syrliga saker :D
Jennifer fis var inte i skolan idag, skolkis ;) hehe , nä men krya på dig .

När kan det bli sol, sommar & värme ?
Solen kan väl titta fram i alla fall ? , vore väldigt skönt.

du är guld värld.

Måste bara säga att jag känner en av världens goaste killar. Han är så otroligt omtänksam, han bryr sig alltid & får mig på bra humör. Det kvittar i fall jag ligger döende, han får mig ändå på bättre tankar. Det är så roande att få komma till dig, umgås & bara prata .  Du är en otroligt snäll vän , och du är värd guld <3  


regn .

ja, precis. det regnar somfan ute"/ & jag ska ner till byn snart, eller ja, om ca 40 minuter :)
ska träffa Caroline & Daniel :) mys , ta en fika . så fucking nervös är jag, haha töntig jag är.

Idag hade vi bara idrott, gymmade ;) åh, vilka muskler jag fick , yaay. Sen slutade vi, vid elva, tog tolv bussen till svenljunga, mötte fredric, sen gick jag upp til honom & där är jag nu , helt ensam, I´m scared.haha skoja.
tack & hej , leverpastej.

skolan är tillbaka ,

Då sitter man på sin vanliga plats i det sisådär vanliga klassrummt , och räknar de vanliga mattetalen. Jag kommer ingenstans, och kan ingenting "/ får ig på proven & snart går det utför ... well well ,
Tog precis en kaffe & en fralla med, Jenta Erika & bortspolade Andrea :D  vill köpakläder , men har inga pengar "/ bajs , längtar till nästa vecka , då får jag studiebidrag &  lön på samma gång :) weeeei
I morgon blire fika med Lina , eller bara tjöt hemma hos henne, sen på fredag ska jag träffa nyfärgade Caroline Salminen, & henne otroligt trevliga pojkvän Daniel :) jag saknar er båda så enormt mycket, & jag ska göra allt & lita till för att du & jag , Caroline ska bli vi igen :) <3 miss you sis.
på lördag , blir jobb, jobb & jobb, pengar pengar & pengar :) love it.
sen på kvällen, vill jag bli galet full memd mina vänner :) fast det får vi dock se hur det blir med den biten , nu ska jag försöka kponcentrera mig på matten, har inte ens kollat på något tal idag, och vi har haft matte nu snart i tre timmar, blööö.öööööö
hejdå


helgen ,

Fredag Lördag Söndag , varje dag en dag att minnas.
tack för en trevlig helg gott folk <3


ja, vad ska man ha för rubrik ?

Tur att inte rubriken har så stor betydelse, för det har den väl inte ?  hur som helst ,
sitter i min ensamhet, i sängen & lyssnar på den otroliga klämkäcka låten Lolipop, med Mika. Jag brukar bli sprallig & glad, men den gnistran dog när jag & jennifer sa hejdå i telefonen. Jag måste säga att den tjejen vet hur man ska fåmig på humör, i like it :) <3.

idag vart solen framme, hela dagen. Hur underbart som helst må jag säga, & det skulle faktiskt inte skada ifall den kikar fram på himelen i morgon också . visst ? :) i morgon bär det ocksåav till Ullared, tillsammans med Jennifer & Jesper. De ska köpa saker till deras lägenhet, avis. Fast jag fick ju iförsig göra det för ett halvårsen, ! Sen efter att vi varit där, så släpper jepser av oss brudar hemma hos mig, där fixar vi oss lite, osv. Sen kommer Lina, & då ska vi äta lite ostbricka, vindruvor, & dricka vin & bara ha det trevligt . :) ska bli rikgti skönt, längesen man satt & drack med bara tjejer , så det ser jag framemot väldigt mycket faktiskt .

har förövrigt jobbat idag, alltid gott med lite extra på kontot :) måste höra med hur det funkar med sommarlönen, i fall juli månads lön kommer i juli eller i augusti som Jennifer sa, för om det gör det, måste jag ju ändå spara ? tråk. Jag som hade tänkt ta de 2000 kronorna jag har på sparkontot nu, & shoppa för. Fast jag får väl låta de vara, tillsammans med de andra 2000, för 4000 till sommaren bör väl räcka på bara nöjen inom sverige ? eller ? hmm, får räkna på det där, får väl försöka få jobb tidigt på sommaren, kan ju faktiskt gå det med. aja, jag får prata med chefen ;) hehe.

tack & hej.

helgen,

godafton :)
då har man gjort sin sista praktikdag idag, & en fin blomma från Ewa följde med hem , tack ;D
men ni slipper mig inte där borta, vi ses ju på lördagar då jag fått jobb, + ett par fredagar och framför allt sommarjobb. jätte glad för det, pengar är alltid välkomna i min plånbok, till en viss gräns då. Det är ju inte direkt så att jag gifter mig med en gammel gubbe för att få pengar, hahaha.xD
I morgon blir min första lördag som jag ska jobba & det känns bra , 10-15 blir det, så fem timmars jobb.

Bestämde mig för att åka till Kullaberg i alla fall , men velig som jag är sa jag nej igen. Så nej, det blir inte Kullaberg för min del, utan hem och sova , sen är det lov , vad ska man göra på lovet ?
helst skulle jag vilja bo någonstanns långt härifrån just nu , att bara kunna gå till kompisarna, komma hem när man känner för det och sen gå igen, det hade varit bra. Tyvärr så är det inte så nu och jag får acceptera det, jag hade faktiskt min chans i somras till oktober.

Sitter just nu medöppet fönster , så varmt i rummet så jag var tvungen att öppna lite, gott :)
Så nu ska jag sova, eller försöka i alla fall , inte lätt när man ligger ensam, kan inte sova ensam längre. Har kommit till en mys persiod, tror jag :) hehe, det lät lite konsigt men men , Det är ju aldrig fel och sova jämte något, eller tycker ni jag har fel ? :)


Godnatt / S.v .

i´m happy ,

Hur man än gör,så går det inte,
jag behöver en personlig tränare , någon som vill ställa upp ?

nu ska jag sova,
godnatt, !


de sista ljuva åren,

Ja, vem kunde ana att de skulle vara de sista åren ?  Caroline Salminen, du ska veta att jag saknar den tiden, så otroligt mycket.  Jag skulle nästan kunna döda för att du & jag ska vara , så kallade vi igen.
Att bara en sak,kan förändra en sån stor betydelse ?  Jag kunde inte styra mina känslor, sen kom det massa ivägen och de varade i tid. Nu lever vi var sitt liv, med avstånd ifrån varandra. Du har ditt liv, & jag mitt liksom , men skulle det skada ifall vi försöker bli så bra vänner som vi en gång var , ? Du var min syster, min tvillingsjäl, det var med dig jag kunde skratta & le, men också gråta & vara arg , bara våra blickar sa hur vi tänkte , darling, gud vad jag saknar dig. Sommrarna tillsammans med dig, jag minns de som de var igår, jag kan nog inte säga något vi inte gjorde tillsammans , vi gjorde precis allt tillsammans. & du ska veta att jag saknar det.
Med dessa ord, vill jag påminna dig , men jag tror du kommer ihåg, vem glömmer sån bra vänskap  ?     -  jag önskar dig all lycka i livet , Caroline Salminen <3 -    / Sara Vipsjö.


söndag ,

Efter att ha kommit hem igår, fick jag absolut inget att göra "/ pratade med Jessica i några timmar, ( kändes de som iaf ) så vid halv nio, bad jag mamma köra in mig till Svenljunga, så på 20 minuter hade jag duschat & tagit på mig kläder . Hos jessica var det bara hon hemma, vi fixade oss & försökte få skjuts till Länghem, vilket fredric ställde upp för, Tack :)   när vi väl var framme, var det inget ös alls, tråkigaste festen på länge "/ så efter att ha suttit & snackat med André en stund så drog vi hem , som tur var fixade vi skjuts då också , !
vid två gick vi & la oss, och idag vaknde jag med migrän, väldigt lyckad dag, ringde mamma så hon fick hämta mig, tog en tablett & la mig när jag kom hem, mådde bättre efter en stund så jag började färga håret, blev bra, . Har dock inte fixar iordning de, men färgen blev bra iaf, frisyren ska vi prata om. sen fick pappa ett ryck på att han var cptrött på att ha min dörr nere i hans hobbyrum, så jag fick se till att möblera om i mitt rum så att pappa ska kunna hänga upp dörren, vilket han nog håller på med nu. Bort med den stora hyllan, dit med en mindre, så fick de bli.
Nu sitter jag och lyssnar på Mikas nya låt, förjädrans bra, haha xD lolipop :)     -  har tråkigt , vill ligga jämte dig & bara mys , det vill jag göra :D vännen (: 

/ S.v


fredag/lördag.

Godkväll ,
när ska det bli någelunda väder då ? är så trött på att det alltid ska hålla på att antigngen blåsa,regna eller snöa "/
sommar föfan!.
Igår efter jobbet tog jag bussen in till stan, vi fyra.mötte jennifer vid biografen som redan hade tagit ut biljetterna till "I am legend". Sedan gick vi in på duka, så mycket fint det finns där, blev dock inget köpt men på Gina shoppade jag uppe för 650 kr, ett par byxor, en t-thist och en scarf, lite för emo kanske men what a fuck ;)
Sedan satte vi oss, jag Jennifer & Jesper påp Max, togen hamburgare , :) mycket gott.
Jesper var snäll & körde mig till jessica, vi promenerade till fredric, tog en cigg och tjöta sen kolla vi på bee movie, väldigt söt film , fast jag somna dock, så vid kvart i tolv när filmen var slut gick jessica hem och jag o fredric somnade ;P  -          snark snark!    
vaknade halv elva, ringde jessica, och vi tre gick ner till byn , för att köpa mat :) sen ställde jag mig och diskade & lagade mat , duktig jag är,. ! somnade dock igen efter maten,haha sömntuta, ja visst :D sen vid halv fem kom pappa & hämtade mig :) så nu sitter jag här hemma, ska ta en dusch och sova tänkte jag snart :) . eller så blir det en sen natt, .

vad har ni/ska ni göra i helgen ?

/ over and out.

RSS 2.0