ett steg längre ifrån dig ...

... och jag mår hur bra som helst .

Igår runt kvart i tolv, ringde andré , vi snackade och efter en stund hör jag nina och veronicas röster ;)   blev paff att ni vart hos honom , men klart ni är överallt mina skrattande småfisar ♥
Sen blev jag trött och gick och la mig i sängen, sms:a lite ^ så pengarna tog slut , måste fixa det i morgon när jag ska in till Svenljunga , om det blir av vill säga , beror ju på honom . :) hoppas.
Ut och ta en promenad sen kanske, om inte nu ? Nej, för kallt, de får bli senare , .

/ s.v  over and out.


30/10 - 2007

jag blir så trött på ditt jävla tjat, du säger att du skiter i mig, och att jag ska ha ett bra liv, jag ber dig låta mig vara för att vi två har varit sitt liv nu , men ändå ska du hålla på och kalla mig suparskalla, en jävla fjortis m.m. Du får hela den här situationen att låta som bara mitt fel . Vad har jag gjort för att får bli behandlar på de här sättet ? Jag har gjort allt för dig, jag gjorde allt du bad om, jag la ner kompisar för din skull, jag sluta vara ute på helgerna för att DU inte gillade de, ja precis för att du inte gillade det, du hörde alldeles utomordengligt rätt. Jag var alltid med dina så kallade kompisar , men du sa ifrån att mina ville du inte vara med, du hatade alla :( just för att de drack, någon gång i bland, men nu ställer jag denna frågan, hur träffades vi egentligen ? var inte de på en fest, och du vart dyngrak ? hmm , och så fort nu när vi gjort slut, vad gjorde du då ? jo du stack och söp med dina vänner, du är inte alls mycket bättre och framför allt inte efter allt du gjort bakom min rygg , och hur kunde jag gå på detta fast jag hade en aning i min kropp ? Du gick först bakom min rygg, sen ljög du för mig om att du inte gjorde de, sen fick jag reda på saker av andra, som du sen erkända var sanna ? huhu, hur kan du ? Hur kan du göra mig en sån sak, jag som alltid vad där, jag gjorde för fan allt :/ Du bad om att jag ska fixa saker, hämta saker , för att du inte orkar lyfta på arslet och göra det själv, och då de slapp bli fel också , , självklart gjorde jag det, för att jag lovade att göra allt för dig, du börja prata om att de skulle vart jag som skulle föda dina barn ? jag hade drömmar om vårt liv, tillsammans, du och jag! ... men dock räckte inte allt jag hade , du krävde visst mer vad hade du mig till ? ,

jag är ledsen för mitt beslut ...

, men beslutet får mig lyckligare, än att hela tiden gå och undra vad du gör nu ? att veta att du intte berättar allt dui gör för mig, att veta att något är på tok för fel . Visst är det rätt beslut jag tagit ? . Jag kände redan då jag sa orden, att jag blev lugnare och kände att nu kan du göra vad du vill, utan att jag ska bry mig, utan att du ska sårade mig och ljuga för mig, du fick dina chanser men tog dom inte, istället sabbade du dom. Nu är vi var sitt liv och jag är nöjd med de beslut jag gjorde , men jävlar vad jag kommer saknar dig, och gör det redan, men du är inte värd mig.! du är inte värd, mig.   en sur och fitt kärring som du sa. Jag är ledsen för att jag sura , men klart som fan hade jag väl  en en anledning,?  visst hade jag det ?
älskling, du lovade att de skulle vara du och jag, du lovade att aldrig såra mig, men nu står jag här med hjärtat fullt med hål, hål som blev fyllda när jag träffade dig , men nu när vi inte lever tillsammans mer, rinner fyllnaden ut som en gång täckte hålen . :'(  .men jag lovar dig, de hålen kommer täckas snart, jag har mina underbara vänner, och jag har familj. De är påväg mot ett hålfritt hjärta. Jag hoppas du träffar en ny, som du trivs bättre med och som du aldrig sårar , det gör så ont. men jag måste försöka glömma dig fast allt bra du gjort och att du vart en underbart människa. ...          det gör så ont ..  men jag klarar det ... jag klarar det.

29/10 2007

Puh, svettigt värre. :/
Har tvättat kläder, städat hela huset och nu sitter jag här med ryggvärk och sleten ;) haha.
Mamma blir nog glad i alla fall ,  Nu när de bara är jag och hon här hemma :) Funderar på att duscha snart, och fixa mig. Ska till svenljunga en snabbis , ^  
Sen kanske man får fylla på sin mobil med , nu när jag har fått pengar på kortet , najs.
Skulle egentligen till stan idag, och shoppa loss ett par byxor, tröja och en sjal , men icke sa nicke, De dåliga vädret stoppade mig . kanske ska sprata pengarna till julen ? julklappar måste ju köpas med ,
på tal om julen, nu vart det också bestämt vart vi ska fira den , det blir hos mormor o morfar, hur mysigt som helst. ♥
Tillsammans med moster, morbror o kusinerna , längtar ! PAKET ;)  haha xD

ha det bra !


Söndag den 28/10.


Dags att ställa om klockan kanske , trodde jag hada sovit bort hela dagen, fast det
skulle jag ifs vara värd, jessica jag o johan skulle ju till stan i går och gick därför upp halv nio , efter fredagsen party . Jobbigt värre . Men kul hade jag iaf.
Idag får vi se vad som händer, det bara blåser ute och vädret ska ju bli dåligt nu, men en promenad i skogen blire nog i alla fall. 

Nina och Veronica , det är ni som får mig att må bra.
I fredags glömde jag allt jag inte borde tänka på , men vill ju glömma det jämt.
Ni får mig att leva sötnosar <3 lämna mig aldrig .

paarty ...

... igår åkte jag till Jessica, Malmros. Vi lagade en skitgod middag, och den åt vi. Efter att sminkat och fixat oss gick ni ut och träffade lite folk, mycket trevkigt ;) jag hade skit kul iaf. Träffade många som man inte träffat på ett tag, alltid trevligt . Slutade till sist att jag gick hem själv i mörkret till Jessica , fy! Men hade iaf henkka på telefonen , tack .
VI saknar varandra , men vi båda vet att det blir bäst så här. <3.
En lyckad kväll blev det iaf , träffade ju Nina o Veronica med .
Nu jha rjag precis duschat, och ska iväg ... förhoppningsvis .
ha en bra kväll ...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0