bilddagboken ,

någon mer än bara jag som tycker att designen på bilddagboken är kass ?
Så svårt att hitta vad saker & ting är plus att det funkar inte som det ska. Jag vill kunna se mina vänners bilder, men det går inte , är det bara jag som har detta problem ? .

igår efter skolan gick jag i snöstormen till Jessica :)
hade niklas sällskap med mig så det vart trevligt . Vid fyra började jag bygga hennes naglar, dock första gången jag gjorde det, så det blev kanske inte så bra, men gör det jag det fler gånger lär jag ju mig :D

idag slipper vi vara i köket i skolan, puh . Det är så jobbigt att vara där, man lär sig ingenting, eftersom man läser via recept osv. vill verkligen inte gå denna linjen mer, men orkar inte heller gå 4 år. Så jag får bita ihop :) längtar tills jag ska ta bartender kurserna, för det ska jag i alla fall göra, .
Idag har vi livsmedelskunskap/hyigen & efter lunch mitttermins samtal, & jag som alltid kommer la sist i kön eftersom jag mitt efternamn börjar på V , jättekul. kan de inte byta ordning så den som ska vara sist kommer först ? haha, det hade varit najs.

ge mig sommar & det är nu :)

våra bästa år.

våra bästa år är kasst verkligen, men ändå kan jag inte sluta kolla. Så jävla spännande ändå ,

jag är trött, en ska ut på en promenad senare :) ska bli skönt.


matte prov .

ja det är precis vad jag har haft idag, matteprov. Det gick äckligt bra ( ja, jennifer jag tog ditt så kallade "citat"), så nu ligger jag äntligen på ett G. Min mage kurrar så jag håller på att dö, & märkte att jag inte ha rnågra kontanter i plånboken så då orkar jag inte köpa något att äta, innan lunch. & för den delen så blir det väldigt god mat idag, mums. Bakpotatis med fyllningar i , :) Visst låter det gott ?
Nu kommer Amanda, din skolkare,enbart för att vi haft matte prov. haha, Nä , fick nyss reda på att hon varit hos tandläkaren,men brukar det inte låta så ? :O hmm, haha.

Mamma sms:ade innan, då jag sms:ade före att det gick bra på provet, hon är på gekås, :) vill med dit, men hon skulle fixa det jag behövde & även lite grejer till Jennifer :)

Idag ska jag till Fredric, han & johan ska ut och gå så jag hänger på :) ska bli skönt med en promenad, i det soliga vädet, men dock kallt. brr ,

nu ska jag plugga på svenska provet som vi har i morgon & lämna in min powe point :) tackhej.

sommar & sol ,

ja, precis, sommar & sol är vad jag vill ha nu :) när jag satt på bussen påväg hem från skolan idag fick jag verkligen sommarkänslor, men dock inte när man kom ut. Jag frös så jag skaka , då ville jag verkligen bara ha mer sommar :) men snart, snart kommer sommaren :D
idag slutade vi vid halv tre tiden, tog bussen ner till resecentrum ( säg inget, jag vet, jag är lat ) för att fördriva tiden så gick jag & jennifer till tågstationen för att titta när mitt tåg går på fredag & varifrån, så det har jag fixat nu iallafall :) åker ju nästan aldrig tåg, & det skulle faktiskt inte förvåna mig om jag hoppas på fel , :) haha. För att fördriva tiden ännu lite till, så hoppade vi in i passautomaten, tog lite bilder ;) haha shit, vad töntiga vi är, men niciga blev dom :)

i morgon har vi prov men jag dumfan, orkar inte plugga :/ så jag får skylla mig själv, tänker bara på en sak nu faktiskt , :) & det är helgen , längtar som satan :) det ska bli riktigt kul, tycker jag , att få träffa de gamla polarna , men framför allt umgås mest tid med Caroline :) <3 sis, miss.

RSS 2.0